Worstmakerij

De ambacht ziet u terug in onze eigen worstmakerij, waar de verse vleeswarensoorten en worstsoorten met zorg voor u worden bereid. Onze heerlijke en zeer gewaardeerde op turf gerookte ‘’droge worst’’ is daar een goed voorbeeld van. Maar ook de verschillende grillworstsoorten, vers voor u afgebakken, worden zeer gewaardeerd. Over ambacht gesproken, wij roken nog steeds zelf onze hammen en rookvlees. In de worstmakerij kan er onderscheid gemaakt worden tussen verduurzaamde worstsoorten, gegaarde worstsoorten, verduurzaamde vleeswaren en gegaarde vleeswaren.


Een aantal toppers uit eigen worstmakerij

  • Droge worst
  • Rookworst 
  • Grillworst
  • Boterhamworst
  • Rauwe ham
  • Runderrookvlees (Ijirre)
  • Runderham
  • Bacon
  • Gerookt spek
  • Casselerrib
  • Slagers achterham
  • Gebraden gehakt
  • Varkens- en runderrollade
  • Rosbief
  • Fricandeau