Slagersambacht

In onze slagerij slachten wij veelal zelf onze runderen en lammeren om zo de optimale kwaliteit te behalen die wij stellen aan ons vlees. De runderen en lammeren die wij slachten komen altijd uit Ferwert en omgeving, denk hierbij aan kleine hobby boeren, waar de dieren gemoedelijk grazen in de wei. Want wij stellen dierenwelzijn hoog, wat de smaak en de kwaliteit van het vlees alleen maar ten goede komt.

Alleen zo kan slagerij Schreiber een ambachtelijk, puur en eerlijk stukje vlees garanderen.

Huisslachting

In onze slachterij is het tevens mogelijk om uw eigen rund, kalf, varken, schaap, lam of geit door ons te laten slachten en naar eigen wensen te verwerken en/of diepvries klaar te maken. Voor de mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen.

Vleespakketten

Heeft u ruimte in de diepvries over en wilt u deze voordelig vullen met kwaliteitsvlees van slagerij Schreiber? Wij kunnen voor u een op maat gemaakt vleespakket samenstellen van bijvoorbeeld 10, 15 of 20 kilo vlees naar keuze. Vraag gerust in de winkel naar de mogelijkheden of neem telefonisch contact met ons op.