Handige barbecue tips

  • Zorg voor een schoon rooster, dit is het beste begin van de barbecue!
  • Haal het vlees pas uit de koelkast als het op het vuur moet.
  • Kip en spareribs moeten door en door gaar zijn.
    Gaar deze producten evt. voor in de oven of magnetron.
  • Zout het vlees pas na het roosteren. Vooraf zouten maakt de buitenkant vochtig, waardoor het niet goed dicht schroeit en bruin wordt.
  • Bestrijk het rooster en het vlees regelmatig met olie, hierdoor blijft het vlees sappiger.
  • Geef het vlees genoeg tijd om te bruinen, teveel draaien is niet bevorderlijk.
  • Prik bij het draaien niet met een vork in het vlees, gebruik hiervoor een tang.
  • Trek vlees dat aan het rooster kleeft, niet los. Wacht rustig, het laat vanzelf weer los.
  • Vlees toch aangebrand? Snijd de verbrande delen er af, dit is namelijk niet gezond.

Een fijne barbecue gewenst!


Openingstijden

MaandagMa 08.30 t/m 18.00
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00
VrijdagVr 08.30 t/m 20.30
ZaterdagZa 08.30 t/m 15.00
ZondagZo t/m
Ma. t/m do. gesloten van 12.00 t/m 13.00 uur.
Vandaag
7.5°C
geheel bewolkt
Wind: zzw 5 m/sec
vrijdag
8°C
zaterdag
6°C